Vindmøllerne på Ærø nu politianmeldt

Landsforeningen \'Naboer til Vindmøller\' har meldt Ærøskøbing Kommune til politiet for bedrageri i forlængelse af opstillingen på Ærø af tre kæmpe vindmøller. Foreningen har mandag udtalt til Ritzau, at kommunen med borgmester Jørgen Otto Jørgensen (S) bevidst har forsøgt økonomisk at tilgodese de omkring 500 borgere i kommunen, der har tegnet anparter i de nye vindmøller.  

-

Landsforeningen Naboer til Vindmøller har meldt Ærøskøbing Kommune til politiet for bedrageri i forlængelse af opstillingen på Ærø af tre kæmpe vindmøller.

Foreningen har mandag udtalt til Ritzau, at kommunen med borgmester Jørgen Otto Jørgensen (S) bevidst har forsøgt økonomisk at tilgodese de omkring 500 borgere i kommunen, der har tegnet anparter i de nye vindmøller.

\"Vi har politianmeldt kommunen, fordi den har godkendt lokalplanen for vindmøllerne, selv om den var vidende om, at Naturklagenævnet var i færd med at behandle en klage over sagen. Det har kommunen gjort med borgmesteren i spidsen, og han har selv anparter i vindmøllerne\",
siger formanden for Landsforeningen Naboer til Vindmøller, Erwin Thorius, til Ritzau og forsætter

\"Det er hastet igennem, så de tre møller kunne nå at blive indviet inden årsskiftet, og ejerne dermed i en årrække fremover kan nyde godt af det høje politisk fastsatte tilskud på 60 øre per kilowatt-time strøm, som regeringen har afskaffet fra den 1. januar.\"

HER OG NU

MEST LÆSTE OM VALGET: