Vindstød af stormstyrke: Fynboerne får en barsk og regnfuld torsdag

Flere steder ved kysterne kan fynboerne forvente vindstød af stormstyrke.

Torsdagens vejr bliver en stor kontrast til det flotte, sommerlige solskinsvejr vi havde onsdag. For torsdagen bliver barsk, blæsende og regnfuld.

- Allerede fra morgenstunden mange skyer og en frisk vind fra en sydvestlig retning med temperaturer omkring 13 grader, siger Lone Seir fra TV 2 Vejret. 

Temperatureren kan godt stige en smule i løbet af dagen og lande omkring 15 grader, men det kommer ikke til at føles så varmt.

- For det bliver blæsende derude samtidig med, at der kommer en front nedover og giver regnvejr til hele regionen. Så er det altså også med en frisk vind til kuling, fortæller vejrværten. 

Ude ved kysterne skal man også forvente af vindstødende kan blive endnu kraftigere, og TV 2 Vejret varsler, at der i løbet af torsdagen kan komme vindstød af stormstyrke.  

Det vil især være på Nordfyn, det vil blæse så kraftigt, og det vil ifølge prognoserne være i løbet af eftermiddagen og aftenen, at vinden er stærkest. 

Det blæsende og våde vejr ser dog ud til at være en kort "fornøjelse". Allerede fredag lægger vinden sig, mens det primært kun vil være skyet uden de store mængder regn. Og i weekenden er der fine muligheder for at få solen at se mellem skyerne.