I det fynske folks tjeneste

VM i kørestolsrugby til Odense i 2014

Det internationale forbund for kørestolsrugby, IWRF, har netop tildelt Danmark verdensmesterskabet i kørestolsrugby 2014. Odense Congress Center og Arena Fyn skal lægge haller til mesterskabet, der har undertitlen "Inspiring a new generation".

Odense Congress Center og Arena Fyn skal lægge haller til mesterskabet, der har undertitlen "Inspiring a new generation".

At verdensmesterskabet i 2014 er blevet tildelt Danmark blev afsløret ved afslutningsceremonien ved EM i kørestolsrugby i Schweiz.

Både Australien og Belgien har været inde i billedet i budfasen, men værtskabet gik altså til den fynske hovedstad.

Bag ansøgningen står Sport Event Denmark, Sport Event Fyn og Dansk Handicap Idræts-Forbund.

Samarbejde med SDU og erhverv

Hos Sport Event Fyn glæder direktør Erik J. Mogensen sig over, at Fyn igen skal være vært for et stort internationalt mesterskab.

- Med undertitlen "Inspiring a new generation" lægger arrangementet op til et samarbejde med eksempelvis Syddansk Universitet og vores satsninger her på Fyn i form af fx Welfare-Tech, der et erhvervssamarbejde, som fremmer nye forretningsområder og produkter inden for velfærdsteknologi. Derved sikrer vi, at der er mange synergier i arrangementet ud over de økonomiske, som de mange deltagere genererer, siger direktør Erik J. Mogensen.