Voldsmand har meldt sig selv

Den 19-årige palæstinenser Houssam Daabas, der har været eftersøgt i mere end en uge, har nu meldt sig selv til Odense Politi.

-

Den 19-årige palæstinenser Houssam Daabas, der har været eftersøgt i mere end en uge, har nu meldt sig selv til Odense Politi.


Odense Politi har ledt efter den 19-årige siden forrige fredag. Han havde da stukket en 15-årige pige i ryggen med en kniv og banket hende med to kosteskafter, så de brækkede. 


Houssam Daabas meldte sig selv til politiet mandag eftermiddag kl. 15. Han skal nu fremstilles i grundlovsforhør, formentlig tirsdag formiddag.


Bankede sin kæreste


Den 15-årige danske pige var i et endnu uafsluttet forhold til Houssam Daabas, som opsøgte hende fredag morgen. Han påstod, at hun havde været sammen med en af hans venner.


Den ophidsede mand gennembankede den 15-årige pige med to kosteskafter. Slagene var så hårde, at skafterne brækkede.


Derefter stak han en kniv i ryggen på pigen. Den gik ind ved skulderbladet og punkterede delvist den ene lunge.


Tilbageholdt i seks timer


Den 19-årige mand slæbte pigen ud til sin bil og kørte hende til en lejlighed i Vollsmose. Først seks timer senere fik hun lov til at komme på skadestuen.


Ifølge lægerne på Odense Universitetshospital var pigen ikke i livsfare, men der er tale om meget alvorlig legemsbeskadigelse.