Voldsom regn gav store oversvømmelser flere steder på Fyn

Den kraftige regn, der ramte Fyn sidst på dagen torsdag, resulterede i store problemer for mange fynboer.

Dele af Fyn blev torsdag aften ramt af meget kraftigt regnvejr, der gav deciderede oversvømmelser flere steder ved især Kerteminde, Munkebo og Odense.

I Kerteminde ramte regnvejret med stor kraft. På flere vejbaner lå der på et tidspunkt 60 centimeter vand på kørebanen, mens en række huse blev oversvømmet og fik kælderen fyldt med vand.

Er du blevet berørt af skybruddet, vil TV 2 Fyn meget gerne høre fra dig på redaktionen@tv2fyn.dk.

- Der er kommet rigtig meget i Odense, på det nordøstlige Fyn og på Hindsholm. Rigtig meget vand, og det har især beredskabet arbejdet med. Men det har ikke givet anledning til store aktioner for politiet, siger Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi.

Han fortæller, at regnmasserne primært har givet problemer med oversvømmede kældre og vejstrækninger.

- Kloakdæksler, der bliver skubbet af og den slags. Men ingen brande, uheld eller andet, siger vagtchefen.

- For politiets vedkommende er vi i den her slags situationer meget opmærksomme på for eksempel sikkerhed med færdsel, siger Lars Thede.

Regnen faldt særdeles ujævnt på Fyn i løbet af torsdagen. Nogle steder har det regnet rigtig meget, andre steder har ikke fået en dråbe.

- Det har været særdeles ujævnt, og lokalt har der været store udfordringer. Men det har ikke givet de store problemer rent politimæssigt, siger vagtchefen.