Voldssigtede måtte sendes ud af retslokale

Sagen om den 17 årige dreng, der sammen med en kammerat sidste år kom i klammeri med en gruppe jævnaldrende under en fest i Faaborg, var i dag for retten i Svendborg.

Sidste år blev en 17-årig dreng groft overfaldet efter en fest i Faaborg. Han blev slået og sparket i hovedet til han mistede bevidstheden og fik næsten revet det yderste led af en finger af. I kom sagen for retten i Svendborg.

De fire står tiltalt for vold mod den 17-årige, fordi han i fuldskab sammen med en kammerat fjernede en knallert fra det sted, hvor festen blev holdt.

Knallerten tilhørte den ene voldsmand, der ringede efter sin storebror. Han ankom i bil med en af de andre tiltalte.

Den fjerde tiltalte var sammmen med lilllebroren. Det var ham, der overfaldt den 17-årige og slog ham så voldsomt i hovedet med en flaske, at han mistede bevidstheden. Han fortsatte med at slå, selvom offeret var bevidstløs, men spørgsmålet om den afklipppede finger blev i retten i dag ikke bevist.

Offeret var så nervøs, da han vidnede, at det blev besluttet at flytte de tiltalte til et andet lokale under hans forklaring. De fire tiltalte virkede derimod upåvirkede af sagen.

Alle fire tiltalte er sigtet efter straffelovens paragraf om særlig grov vold. Tre erklærede sig uskyldige i sigtelsen, mens en 17-årige mand erklærede sig delvist skyldig.

Der falder dom i sagen dom fredag.