Volley-stjerne klar til landshold igen

Boldklubben Marienlysts kommende volley-profil Jens Larsen har netop meddelt at han igen er klar til at spille på landsholdet.

Jens Larsen har genfundet motivationen

Boldklubben Marienlysts kommende volley-profil Jens Larsen har netop meddelt, at han igen er klar til at spille på landsholdet.

Jens Larsen har holdt pause fra landsholdet, mens han og Jesper Hansen koncentrerede sig om beach volleyball. Nu har de to stoppet samarbejdet.

Jens Larsen mener, at indendørs-landsholdet har udviklet sig meget siden, og han er meget motiveret til endnu en tørn i den rød/hvide trøje.

Landstræner Mikael Trolle glæder sig over Jens Larsens beslutning. "Jens er en af vore absolut bedste spillere gennem tiderne, og han har stadig mange fine kvaliteter. Specielt hans rutine i vigtige opgør kan have stor betydning for holdets præstationer i den kommende sæson", siger han.

Jens Larsen tiltræder som spillende træner i Boldklubben Marienlyst til september. Han har spillet 167 landskampe og er dermed den spiller i Danmark, der har spillet næstflest landskampe. Kun DHG's Peter Lyø har spillet flere.