Vollsmose udgiver single

Vollsmose rummer mange talenter - og nu ser endnu flere af dem den brede offentligheds lys. Denne gang drejer det sig om sangglade børn, der netop har udgivet Vollsmose Singlen - med den multietniske titel \"Et Fælles Spor\".

-

Vollsmose rummer mange talenter - og nu ser endnu flere af dem den brede offentligheds lys. Denne gang drejer det sig om sangglade børn.

Eylem Emilia Arslan synger for på \"Vollsmose Singlen\" på nummeret \"Et Fælles Spor\". Med sig har hun et multietnisk kor bestående af syv elever fra 4.-6.klasse: Martin Abrahim Frandsen Skjelbo og Sara Tawfik fra Abildgårdskolen, Sanela Amzic fra H.C. Andersen skolen, Mostapha Chehade fra Humlehaveskolen, Sinem Arslan, Esra Altintas og Trine Wissendorff Pedersen fra Risingskolen.

Vollsmose Singlen er den del af den tryghedskampagne, der lige nu foregår i Vollsmose. Et Fælles Spor bekræfter troen på en fælles fremtid, uanset hvilken hudfarve man har, og hvor man kommer fra. 

Vollsmose Singlen er finansieret af Det Kriminalpræventive Råd, det lokale erhverv og interesseorganisationer i Vollsmose.

Alle de medvirkende børn er vindere af en forudgående casting i marts, der kulminerede med en finale i Center Øst, hvor komikeren Omar Marzouk stod i spidsen for et dommerpanel.