I det fynske folks tjeneste

Vred bilist påkørte en anden bil

Et skænderi i trafikken ved middagstid i Odense endte med at den ene bilist i vrede kørte ind i den anden. 

Et skænderi i trafikken ved middagstid i krydset her i Odense endte med at den ene bilist i vrede kørte ind i den anden.

Det to bilister kom i klammeri med hinanden på vej ad Nyborgvej og Ørbækvej i Odense.

Hvad der startede uoverensstemmelserne har de to billister meget forskellige forklaringer på, og det skal politiet nu redde ud ved hjælp af vidneudsagn.

Ved Rosengårdscentret i Odense kom de til at holde for rødt lys.

Forrest holdt en 49-årig mand i en handicapbus, og bagved holdt en 47-årig mand i en person-bil. 

Den 47-årige mand stiger ud af sin bil med et stor stavlygte af typen Maglite i hånden og går hen til den forreste bil. Det er en del råben mellem de to, og den 49-årige føler sig truet af manden med den store stavlyge. Han har en hund med i bilen, og ruller så vinduet ned og truer med hunden.

Det får den 47-årige til at slå ud med stavlygten. Om han forsøger at ramme hunden, eller om han vil ramme bilen, er ikke klart, men resultatet er ,at han rammer og skader handicap-bussen.

I mellemtiden er det blevet grønt lys, og den 49-årige i handicapbussen kører nu frem - vender rundt og kører direkte ind i den 47-åriges bil.

Den 47-årige slap uskadt fra sammenstødet, men hans bil bliver kraftigt skadet.

Politiet ankom i stor tal, og den 49-årige blev anholdt. Han blev senere på dagen løsladt, men kan se frem til et retsligt efterspil, når politiet har fået reddet trådene ud.