Würtz indrømmer guldhånd: Det var en refleks

Rasmus Würtz reddede til sidst med sin hånd alle tre point hjem til AaB ude mod OB.

AaB vandt lørdag 3-2 ude mod OB og har dermed lagt pres på de andre guldkandidater i Superligaen.

Men det skulle nok kun have været til et enkelt point til nordjyderne, der var heldige med ikke at få dømt straffespark imod sig til sidst. Rasmus Würtz brugte tydeligt hånden til at få skrabet bolden over målet.

Og AaB-anføreren erkendte da også efter kampen, at redningen på stregen ikke var reglementeret.

- Jeg er selvfølgelig lettet over, at der ikke blev fløjtet noget på den. Nu er det sejren, der fylder.

- Der var en bold, som blev headet ned i jorden. Jeg kunne ikke nå den med benet, og som refleks tjattede jeg bolden over mål med hånden, siger Rasmus Würtz.

Selvom OB blev frarøvet det ene point til slut, mener AaB'eren dog også, at nordjyderne blev bortdømt i løbet af kampen.

- Der var også andre situationer, hvor det ikke gik vores vej. Flere afgørende situationer med Anders K. Jacobsen og Jeppe Curth, hvor de løb frit mod mål. Så det var rart, at det gik vores vej til sidst, siger han.

AaB kom i starten af opgøret foran 1-0, men efter to hurtige OB-scoringer efter pausen så det pludseligt sort ud for guldfavoritterne.

- Det var en spand koldt vand at få i hovedet. Vi havde kontrolleret første halvleg, men vi kom slet ikke i gang efter pausen.

- Men vi bevarede tålmodigheden og kom frem til de muligheder, vi skulle. Vi havde marginalerne til at vinde, siger Rasmus Würtz.

AaB får næste runde mulighed for at holde guldkursen, når Esbjerg gæster Nordjyske Arena.