Zoo-direktør indbyder dyrepasserne til dialog

Odense Zoo?s direktør, Hans Aage Kofoed, indbyder nu havens 14 dyrepassere til dialog for at få genskabt tilliden mellem personale og ledelse i Fyns største turistattraktion. Men direktøren afviser samtidig personalet kritik af hans ledelsesstil.

-

Odense Zoo?s direktør, Hans Aage Kofoed, indbyder nu havens 14 dyrepassere til dialog for at få genskabt tilliden mellem personale og ledelse i Fyns største turistattraktion. Dyrepasserne ønsker ikke at udtale sig om krisen i Odense Zoo.


Efter at have været tavs hele torsdagen, besluttede Hans Aage Kofoed, torsdag eftermiddag at indbyde sine 14 dyrepassere til en ny dialog om samarbejdsklimaet i Odense Zoologiske Have.


\"Jeg er meget overrasket over personalet udmeldinger i Fyens Stiftstidende. Allerede før jul gik vi i dialog med medarbejderne - blandt om studier af arbejdstiden. Men jeg er parat til at tage en dialog for at få genskabt tilliden\", siger Hans Aage Kofoed.


Direktøren afviser, at der skulle være for få dyrepassere i Odense Zoo. Af Fyens Stiftstidende fremgår det, at der er dobbelt så mange dyrepassere i Aalborg Zoologiske Have som i Odense Zoo, selvom de to haver har lige mange dyr.


Rotter og mus tæller med
\"Det er umuligt at sammenligne. De to haver har meget forskellige arter. Desuden tæller vi både mus og rotter med i dyrebestanden, og det gør de ikke i Aalborg. Derfor har vi ikke brug for så mange medarbejdere som i Aalborg\", siger Kofoed.


\"Ingen kommentar\"
Dyrepasserne ønsker ikke at kommentere arbejdsforholdene eller ledelsesstilen i Odense Zoologiskiske Have. Men i følge Hans Jørgen Pahlke fra SiD er der udbredt utilfredshed med ledelsen i Zoo blandt medarbejderne.