Verdenskendt filosof vil snakke om sex på fynsk festival

Verdenskendt filosof vil forklare, hvad han mener om de måder, mennesker har sex på, når han gæster årets Heartland Festival.

Den fynske festival Heartland har torsdag offentliggjort flere navne til sommerens festival på Egeskov Slot.

Det drejer sig om navne til den såkaldte talks-scene, hvor en af verdens største filosoffer Slavoj Zizek i samtale med Adam Holm skal diskutere seksualitet i forbrugssamfundet. 

Den slovenske filosof vil i samtalen uddybe og forklare, hvad han mener om de måder, vi moderne mennesker har sex på, drømmer om sex eller håndterer det i vores kultur, film og via ny teknologi.

Seksuel vold

Derudover kan Heartland offentliggøre den legendariske tyske undercover-journalist Günter Wallraff og forfatter Kristian Husted i samtale om menneskerettigheder og flygtninge med Marc-Christoph Wagner som moderator.

Den tyske forfatterinde bag 'Voldtægt' Mithu Sanyal og forsker Bodil Pedersen skal desuden snakke om seksuel vold med Anja Bo som moderator.

Der er også musik på programmet på Heartland. Den amerikanske rocklegende Patti Smith, The The og LCD Soundsystem samt danske navne som Mø, Marie Key, C.V. Jørgensen og Mew.

Heartland Festival finder sted for tredje gang på Egeskov Slot fra 31. maj til 2. juni. En billet til alle tre dage koster 1.650 kroner.