I det fynske folks tjeneste

Live på Facebook: Heartland Festival åbner med Brian Eno

Heartland Festival lukker fredag 200 mediefolk ind i haven på Egeskov Slot. TV 2/FYN streamer Brian Eno live på Facebook.

Brian Eno opfører to gange i løbet af festivalen sit ny-udgivne værk "The Ship".

Hver gang du tæller 30 gæster, så vil nummer 31 være en akkrediteret reporter.

Så massiv er interessen for medier i alle former og formater for Heartland Festival, oplyser arrangørerne, som har solgt 6.000 billetter, men fortsat har plads til flere.

Således skal 200 skrivende journalister, kultur-bloggere, fotografer og beslægtet godtfolk fra primært danske medier finde sammen i det dertil indrettede pressetelt.

TV 2/FYN streamer Brian Eno

Noget af det allerførste der vil flyde fra Egeskov Slot er lyden af Brian Enos værk "The Ship", som han udgav så sent som 29. april i år.

Men koncerten bliver ikke kun forbeholdt de få. TV 2/FYN vil nemlig streame begivenheden live på Facebook fra klokken 14.00. 

Brian Eno, som har skabt musik sammen med afdøde David Bowie, Genesis, U2 og Coldplay, for bare at nævne nogle få, vil opføre værket i Riddersalen på slottet, som ikke er større end, at det bliver en lille kreds der får muligheden.

Kulturministeren er på vej

Der vil også dukke kendte mennesker op som publikum. Blandt andre kulturminister Bertel Haarder har meldt sin ankomst lørdag.