Bulldogs bider fra sig

Favoritterne havde vundet rub og stub i ishockeyens kvartfinaler, indtil Odense lavede rav i den.

Ud af otte kampe i kvartfinalerne i ishockey har favoritterne vundet de syv.
 Den enlige sejr til underdoggen stod Odense for søndag aften, da fynboerne vandt 3-0 hjemme over Herning.

Efter fredagens nederlag i Herning svarede Odense godt igen ved at score to mål i første periode. Dermed udlignede Odense til 1-1 i kampe i en serie, hvor der spilles bedst af syv.
 Martin Larsen scorede til 1-0 efter ni minutter, og syv minutter senere fordoblede John Armstrong føringen til hjemmeholdet.

Lidt over fem minutter inde i anden periode øgede Rasmus Bjerrum til 3-0, og der blev ikke scoret flere mål i opgøret foran de 1131 tilskuere i Bryggeriet Vestfyen Arena.

I alle de øvrige kvartfinaler er favoritterne og de hold, der sluttede bedst i grundspillet, foran med 2-0 i kampe.
 Tættest på en overraskelse var Rødovre, som tvang Esbjerg ud i overtid, før vestjyderne på et 3-2-mål af Matthew Pistilli afgjorde kampen. Esbjerg fører med 2-0 i kampe.

Det samme gør sig gældende for Frederikshavn, som tidligere søndag vandt 5-1 ude over Rungsted.
 Sønderjyske var bagud med 0-1 ude mod Aalborg, men mål fra Thomas Spelling og Darcy Zajac vendte kampen på hovedet til 2-1-sejr. Sønderjyske, som vandt grundspillet, fører nu med 2-0 i kampe.