Dale Mitchell: Jeg har altid spillet sådan

Odense Bulldogs' stjernespiller Dale Mitchell erkender, at han gik over stregen, da han efter et slagsmål med en Aalborgspiller truede ham på livet.

You're fucking dead! Sådan sagde Odense Bulldogs' topscorer, canadieren Dale Mitchell , gentagne gange efter et slagsmål med en Aalborg-spiller. Han erkender nu, at det var at gå over stregen.

- Er jeg nødt til at true andre på livet? Nej, det var ret umodent og dumt fra min side. Men omvendt, så har jeg gjort det før, og det er også blevet gjort mod mig. Så at love at jeg ikke siger det igen er svært, for det er en del af spillet, siger Dale Mitchell.

Ledelsen vil snakke med stjernen

Som stjernespiller i klubben er Dale Mitchell manden, ungdommen ser op til. Derfor har ledelsen også planer om en snak med stjernen om opførslen i fremtiden.

- Efterspillet på det er vi nødt til at have en snak med Dale om. Det skal ikke være der, for den del hører ikke til, det bliver trukket for langt, siger Odense Bulldogs komcercielle chef Kristoffer Jørgensen.

Jeg har altid spillet på den måde siden jeg var en lille dreng. Jeg har altid gerne ville vinde.

Danmarks Ishockey Union har givet Mitchell en advarsel, men ingen karantæne. Ifølge ishockeyekspert Michael Søvsø skal Dale Mitchell føle sig heldig over ikke at blive udelukket på grund af efterspillet, hvor han er ovre i Aalborgs spillerboks og brokke sig efter slagsmål og udvisning. Men samtidig må Odense Bulldogs heller ikke sætte deres stjerne for meget på plads.

- Han er jo en spiller, der lever af sit temperament og den flamme, der brænder inde i ham, og man skal passe på med ikke at lægge for mange bånd på sådan en type, for så bliver han også en dårligere ishockeyspiller, siger Michael Søvsø

Mitchell uden temperament

Hvordan ville Dale Mitchell være som spiller uden sit temperament?

- Det er svært at sige. Måske ville jeg være en mere kedelig spiller, måske ikke så effektiv. Måske ville jeg være mere effektiv. Det er svært at sige, for jeg har altid spillet på den måde siden jeg var en lille dreng. Jeg har altid gerne ville vinde.