Odense Bulldogs bevarer spændingen

Odense vandt søndag aften overraskende 2-1 på udebane over Herning og har nu hele to matchbolde for at gå videre til DM-semifinalerne i ishockey.

Odenses ishockeyherrer får op til to chancer for at gå videre til DM-semifinalerne efter ny sejr over Herning

Sejren til Odense blev sikret efter overtid, hvor canadieren Dale Mitchell scorede det afgørende mål. Den ordinære spilletid sluttede 1-1.

Henry Hardarson bragte Odense foran 1-0 efter næsten syv minutters spil.

Men to minutter senere udlignede Kristoffer Lauridsen i powerplay for Herning.

Der blev hverken scoret i anden eller tredje periode, og så skulle opgøret afgøres i overtid.

Her var Odense dygtige til at score efter ti minutters ekstra tid ved ligatopscorer Dale Mitchell, og fynboerne fører nu 3-2 i kampe.

Der spilles bedst af syv kampe. Næste og sjette opgør i den spændende serie spilles i Odense tirsdag aften.

I søndagens anden kvartfinale vandt Esbjerg hjemme 4-3 over Rødovre, og det skete ligedeles efter overtid.

Brock Nixon sørgede for det afgørende mål efter hele 95 minutters spil. Esbjerg fører nu med 3-2 i kampe.

Både Sønderjyske og Frederikshavn er allerede klar til DM-semifinalerne.

Odense Bulldogs har gode muligheder for at gå videre til DM-semifinalerne i ishockey når holdet i morgen aften møder Herning i det sjette opgør mod Herning .