I det fynske folks tjeneste

Amanda nøgen i hovedstaden

Lørdag fristede Kerteminde københavnerne med den nøgne udgave af Amanda. En nulevende Amanda fra Kerteminde var bodypaintet som "Haven ved Havet" og "Amanda statuen".

Lørdag fristede Kerteminde københavnerne med den nøgne udgave af Amanda. Ved Torvehallerne optrådte en nulevende Amanda fra Kerteminde bodypaintet som "Haven ved Havet" og "Amanda statuen".

Turismens Venner og Den Gamle Købmandsgaard har sammen med VisitKerteminde er på charmeoffensiv i Torvehallerne i København. Formålet er at udbrede kendskabet og interessen for den lille kystby Kerteminde.

- Vi vil gerne skabe opmærksomhed, vække opsigt og på en skør og kantede måde få Københavnerne til at stoppe op, når vi går dem i møde som en "hær" af Kertemindere ved Nørreport, Støget og Torvehallerne. Vi skal ud og uddele invitationer til en herlig ferie i Kerteminde og fortælle om vores lokale herligheder, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Københavnerne blvier også tilbudt at deltage i en konkurrence. Svarende på konkurrencespørgsmålene finder Københavnerne på Amandas bare krop.