I det fynske folks tjeneste

Chikanesag fortsætter

Der kom ikke nogen løsning i sex-chikanesagen fra Lindøværftet, hvor en kvindelig ansat formentlig blev udsat for chikane af en mandlig arbejdsleder under en sejlads.

Chikanesag fortsætter på Lindø-værftet

I går blev der holdt et seks timers langt møde mellem Malernes Fagforening, CO-Industri og Dansk Industri i Industriens Hus i København.

På grund af manglende beviser er den mandlige arbejdsleder hverken bortvist eller suspenderet, mens den kvindelige medarbejder stadig er sygemeldt efter episoden. Det har hun været siden november. 
 
- Det er skuffende, at vi stadig ikke kan finde frem til en brugbar løsning.
- Jeg havde håbet på en løsning, hvor begge parter igen begge kunne arbejde på værftet, siger Lars Hansen, fælledstillidsmand på Lindøværftet til Fyens Stiftstidende.
 
Der kom ikke noget ud af mødet, og derfor fortsætter sagen nu som en fagretslig sag. En sag der vil blive behandlet mandag i næste uge.
  
Siden november har medarbejderne på Lindøværftet nedlagt arbejdet fem gang, fordi de har været frustrerede over ledelsens håndtering af sagen. Onsdag er alle medarbejderne dog på arbejde, og sådan skulle det gerne bliver ved med, opfordrer fælledstillidsmand Lars Hansen.