I det fynske folks tjeneste

Dronningen besøger Kerteminde

Dronningen, Prinsgemalen og Kongeskibet Dannebrog ankom tirsdag formiddag til Kerteminde. TV Fyn er med hele vejen i fire direkte udsendelser.

04:19

00:31

Dronningen og prinsgemalen ankommer til Kerteminde Havn.

Gardehusarerne kommer med regentparret rundt på sommertogterne. Godt 75 heste med ryttere kan i øjeblikket ses ved Kerteminde Havn, hvor regentparret er på vej i land.

Kongeskibet Dannebrog ligger nu for anker ved Kerteminde Havn.

Kongeskibet Dannebrog er ankommet til Kerteminde.

Vandskiløbere på vej ud for at modtage Dannebrog

Spejdere og politi klar i det nu afspærrede område.

1 af 10

Vi er med fra morgenstunden, når majestæten ankommer og følger besøgene dagen igennem. Vi taler med royale eksperter, blomsterpiger, skoleelever, borgmestre og gardehusarer.

Sådan sender vi den 4. juni

9.30-10.30 fra havnen i Kerteminde. Se Dronnignen gå i land, blive klogere på kongeskibet og hør om traditionen med de royale sommertogter.

11.10-11.40 fra Langegade i Kerteminde. Oplev gardehusarernes optog gennem byens gågade og se Dronningen og Prinsen i den åbne karet.

15.50-16.35 fra Kertemindes havnemarked. Her møder Dronningen og Prins Henrik de lokale foreninger og producenter. Efter besøget på markedet tager regentparret afsked med Kerteminde. Sunget på vej af næsten 2000 skoleelever.

19.45-20.20 fra havnen i Nyborg. Kongeskibet Dannebrog kan ikke gå ind i Kertmindes havn, så den officielle reception på skibet foregår i Nyborg. Vi tager med og giver seerne højdepunkter fra dagens besøg.