Efterlysning: Cyklede til byen og kom ikke hjem

En ældre mand er efterlyst af Fyns Politi. Manden er sidst set tirsdag eftermiddag, hvor han var på cykel.

En 79-årig mand fra Toften i Munkebo cyklede tirsdag eftermiddag omkring klokken 15 mod Munkebo. Han plejer at komme tilbage, men det gjorde han ikke tirsdag. Derfor er manden nu efterlyst af Fyns Politi

Opdatering
Clock28. nov 2018, kl. 11:23
Fyns Politi er til stede med hundepatruljer. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen.
Clock28. nov 2018, kl. 13:39
Mandens cykel er fundet, oplyser vagtchefen ved Fyns Politi.
Clock28. nov 2018, kl. 14:08
Fyns Politi har indstillet eftersøgning. Det skyldes, at politiet har fået oplysninger, der indikerer, at han er rejst ud af landet

Politiet opfordrer borgere i området til at lede i skure og udhuse efter den 79-årige mand og hans cykel. 

Manden er 185 til 190 centimeter høj, dansk af udseende og spinkel. Han har kort gråt hår og gråt trimmet skæg. Da han cyklede afsted var han iført en sort jakke og en trøje med lynlås. Derudover bar han grå bukser og pæne herresko.

Ejer racercykel

Ifølge Fyns Politi var manden tirsdag eftermiddag kørende på en mørk racercykel af mærket Bianchi. Der skulle angiveligt være tale om en ny model. Cyklen er udstyret med gedebukkestyr. 

- Manden er ret mobil. Han kan jo være kommet langt omkring, forklarer Thomas Bentsen, vagtchef ved Fyns Politi. 

Manden er bosat på et rehabiliteringscenter. Centret er kendt under navnet Toften. Fyns Politi oplyser, at han har for vane at cykle til et værtshus i byen, men han plejer selv at finde vej tilbage. 

Cyklen er fundet

Thomas Bentsen oplyser klokken 13.40, at mandens cykel er fundet ved et busstop. Derudover har Fyns Politi været i kontakt til en af mandens bekendte. 

- Han (den forsvundne mand, red.) talte i går om at tage en bus til Holland, forklarer Thomas Bentsen. 

- Vi leder stadig efter ham i Munkebo. Vi kan jo ikke udelukke, at han har taget en bus. Derfor tjekker vi også videoovervågning på banegården, uddyber vagtchefen.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4