I det fynske folks tjeneste

Fyens Stiftstidende overtager Kjerteminde Avis

Men den daglige konkurrence mellem de to aviser fortsætter for fuldt tryk.

Fredsaftale

Aviserne har i lang tid kæmpet om de samme læsere.  D. 1. maj overtager Fyens Stiftstidende 50 procent af aktierne i selskabet Kjerteminde Avis A/S, der udgiver dagbladet af samme navn.

-Vi har ligget i hård konkurrence, og det har kostet mange kræfter og ressourcer på begge sider. Men vi vidste jo godt, hvem der var stærkest, og i stedet for at bruge mere tid på at hive huden af hinanden, har vi indgået et samarbejde, fortæller Kjerteminde Avis' chefredaktør.

Fortsætter som før

Chefredaktør Jørgen Wind-Hansen er en glad mand i dag. Og han mener ikke, at Fyens Stiftstidendes opkøb er en falliterklæring for den lille, lokale avis. 
 
-Det er en mulighed for at fortsætte med at udgive avisen. Og intet bliver ændret i forhold til læserne. Indholdet, bemandingen, hverdagen, holdningerne er nøjagtigt de samme som før, slår chefredaktøren fast.

-Det har været nogle meget positive forhandlinger, og personligt er jeg meget glad for samarbejdet. Vi fortsætter med at være en selvstændig avis, der vil konkurrere lige så indædt med Fyens Stiftstidende lokalredaktion, som vi altid har gjort.

Tag avisen med i seng

Den største ændring bliver, at Kjerteminde Avis Onsdag og Nordøstfyns Avis bliver lagt sammen til et stort distriktsblad under navnet Kerteminde UgeAvis. I forbindelse med sammenlægningen nedlægger Kjerteminde Avis distriktsbladet Munkebo Avis.

Chefredaktør Jørgen Wind-Hansen tror selvsikkert på avisens fremtid.
- Min påstand er, at ingen i Kerteminde går i seng uden at have læst Kjerteminde Avis. Hverken i dag eller efter d. 1. maj, når samarbejdet går i gang.