I det fynske folks tjeneste

Great Northern skifter direktør: Søren Vadmand fik syv måneder

Bestyrelsesformand Jesper Schmitz træder ind som administrerende direktør, mens den nyåbnede golfbane Great Northern i Kerteminde leder efter en ny mand til posten.

Søren Vadmand er her fotograferet i februar 2015, hvor han var øverste chef for stormagasinet Illum i København. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

Administrerende direktør for golfbanen Great Northern ved Kerteminde, Søren Vadmand, stopper med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser selskabet bag i en pressemeddelelse.

Søren Vadmand fik således syv måneder på posten, og ifølge pressemeddelelsen er bestyrelsen på Great Northern og Søren Vadmand i fællesskab blevet enige om at stoppe samarbejdet. 

- Søren Vadmand har siden marts 2017 arbejdet med at klargøre organisationen frem mod åbningen i juli måned i år og gennemført denne. Begge parter er dog kommet til den konklusion, at samarbejdet ikke skal fortsætte, siger bestyrelsesformand Jesper Schmitz blandt andet  i pressemeddelelsen.

Læs også Golflegende tegner Lego-arvings fynske golfmekka

Jesper Schmitz overtager rollen som direktør, indtil en ny person er fundet.

Eks-fodbolddirektør

Det er således anden gang indenfor to år, at Søren Vadmand får ganske få måneder i direktørstolen. I marts 2016 blev han fyret i fodboldklubben Brøndby IF efter bare seks måneder på posten.

Inden fyringen i Brøndby IF havde Søren Vadmand været topchef i stormagasinet Illum fra 2010 til 2015. Han kan desuden skrive både Magasin og Dagrofa på cv'et.

Læs også Nordens flotteste golfanlæg: Nu drømmer de om Ryder Cup i Kerteminde

Læs også Borgmester jubler over åbning af Great Northern: – Det bliver en stor dag for Kerteminde