Gribben fra Kerteminde reddede straffespark i dansk EM-sejr

Det danske U21-landshold i fodbold tog sin anden sejr ved EM i Ungarn, da Island blev slået 2-0.

Den gode danske start på U21-EM i fodbold fortsatte søndag.

Her fulgte Danmark op på den flotte sejr over Frankrig torsdag ved også at vinde over Island, som blev slået med 2-0.

De danske mål blev scoret af Gustav Isaksen og Mads Bech Sørensen inden for de første 20 minutter af kampen.

Gribben fra Kerteminde - også kendt som målmand Oliver Christensen fra OB - reddede et straffespark i slutningen af første halvleg.

Sejren betyder, at Danmark nu har gode muligheder for at gå videre til kvartfinalerne.

Avancementet kan allerede blive sikret senere søndag, når Rusland og Frankrig mødes i den anden kamp i gruppen. Ender den med en russisk sejr eller uafgjort, er den danske kvartfinaleplads en realitet.

Vinder Frankrig, ser det stadig godt ud for Danmark, der dog i så fald først får en afklaring onsdag, når de sidste kampe i gruppen spilles. Her møder danskerne Rusland.