I det fynske folks tjeneste

Helikopter i luften: Kender du noget til hvid jolle?

Politiets redningshelikopter er lige nu i luften over fjorden nær Munkebo. Hvis du kender noget til en forsvunden hvid jolle, vil politiet gerne høre fra dig.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix

Opdateret klokken 19.10: Jollen er nu lokaliseret og trukket i land. Der var ingen personer ombord. Lokale vil nu hjælpe med at få den hjem til sin ejer.

Fjordområdet nær Munkebo bliver i øjeblikket efterforsket af en af politiets redningshelikoptere.

Det sker efter tip om en hvid jolle, der er set drive på fjorden.

Jollen har hurtigt vakt opmærksomhed i lokalområdet, og nervøse borgere har kontaktet politiet. Selvom ingen er meldt savnet, blev beslutningen om at sende helikopteren i luften hurtigt truffet.

Det skyldes risikoen for, at der er en eller flere tilskadekomne personer i jollen.

Helikopteren bliver til jollen er fundet

Den første anmeldelse til politiet blev modtaget klokken 15.30. Nu bliver helikopteren i luften, indtil jollen er lokaliseret.

Hvis der er mennesker i nød, er det helikopterens opgave at bjærge de tilskadekomne. Det bliver op til redderne ombord på helikopteren at vurdere, hvor eventuelle nødstedte skal fragtes hen.

I øjeblikket forventer politiet ikke, at der er nogen ombord i jollen, men de vil gerne høre fra personer, der har kendskab til en forsvunden, hvid jolle med to flag i agterstævnen.

De kan kontaktes på telefonnummer 114.

Læs også Kvinde fik stjålet taske og gik selv på jagt efter gerningsmanden