I det fynske folks tjeneste

Kongeligt besøg på Fjord&Bælt

Prins Joachim deltager i fejringen af Fjord&Bælts 20 års jubilæum 15. marts 2017. Samme dag indvies den nyrenoverede undervandstunnel.

Foto: Fjord&Bælt

Prins Joachim er protektor for Fjord&Bælt, og har har nu bekræftet at han deltager i fejringen af Fjord&Bælts 20 års jubilæum 15. marts 2017. Prins Joachim vil også stå for indvielsen af den nyrenoverede undervandstunnel.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise Prinsen de mange forandringer, der er sket siden hans sidste besøg på Fjord&Bælt, fortæller direktør Mette Thybo.

Der er sket meget siden åbningen for 20 år siden.  Fjord&Bælt er i dag et internationalt anerkendt oplevelses- og forskningscenter. Og det er et af de få steder i Danmark, der arbejder med forskning i havpattedyr. Fjord&Bælt formidler også forskningsresultater om livet i de indre danske farvande.

Beder om hjælp fra publikum

Fjord&Bælt ønsker også at markere sit 20 års jubilæum ved at fortælle stedets historie. 

- Her har vi brug for hjælp fra gæster, som har lyst til at dele deres gode, sjove og mindeværdige historier samt fotos fra egne besøg på Fjord&Bælt, slutter Mette Thybo.

Materialet sendes hurtigst muligt til christina@fjord-baelt.dk eller deles på Fjord&Bælts facebookside. Der bliver trukket lod blandt bidragyderne om årskort til hele husstanden.