I det fynske folks tjeneste

Kvinde omkommet: Faldt fra 2. sal på flugt fra flammerne

To ejendomme i Kerteminde evakueret efter brand, hvor 79-årig kvinde mistede livet: Et vidne i 20'erne efterlyses af politiet.

00:21

Politiet vil gerne i kontakt med et vidne, der talte med kvinden kort før hendes død. Foto: Privatoptagelse

1 af 2

En brand kostede i nat en 79-årig kvinde livet, da hun enten forsøgte at kravle eller springe ud fra sin lejlighed på 2. sal på I. A. Larsensvej i Kerteminde. Det oplyser Fyns Politi.

Politiet formoder på nuværende tidspunkt, at hun ville flygte fra en brand i sin lejlighed. Kvinden døde af de kvæstelser, hun fik i faldet.

I forbindelse med efterforskningen vil politiet gerne i kontakt med en mand i 20'erne, som var til stede ved branden. Han har til andre vidner fortalt, at han talte eller råbte til kvinden, da hun stod på sin altan.

Der blev slået alarm til 112 klokken 1.36 om en brand i to beboelsesejendomme. Da brandvæsenet kom, brændte det kraftigt i den ene ejendom, mens det kun var røg, der havde spredt sig til den anden. Beboerne i de to ejendomme blev evakueret til et nærliggende hotel.

Branden, der har forårsaget store skader på bygningen, blev slukket efter nogle timer. Den anden ejendom er sluppet uden større skader fra branden.

Branden menes at være opstået på 2. sal, men årsagen til branden skal nu endeligt afklares politiets teknikere.

Den 79-årige kvindes pårørende er underrettet.