I det fynske folks tjeneste

5.151 armstrækninger: Henning på hårdt arbejde for Knæk Cancer

Henning-bom-stærk fra Fyn bruger sin lørdag på at tage armstrækninger til fordel for Knæk Cancer.

Foto: Annette Duvander Iversen

Det er i den gode sags tjeneste, at Henning Duvander i dag ligger på langs i konstante armstrækninger. Han samler nemlig penge ind til dette års udgave af Knæk Cancer.

I alt skal den bom-stærke mand fra Fyn lave 5.151 armstrækninger, hvis de på forhånd 12.879 kroner skal ende i Knæk Cancer-puljen, som finder sit endelige beløb i aften til det store indsamlingsshow på TV2. 

 

  Foto: Annette Duvander Iversen

 

Han begyndte lørdag morgen klokken 6.30 i et fitnesscenter på Rugårdsvej i Odense. I starten tog han 15 armstrækninger i minuttet og holdt derefter en kort pause. Men da TV 2/FYN fangede en forpustet Henning Duvander klokken 12.30 efter 4.560 armstrækninger, fortalte han, at udskejelserne havde sat sig i musklerne, og at han ikke kunne fortsætte i samme tempo.  

- Det gør ondt på den gode måde. De er brugt, men det er på den gode måde, siger Henrik Duvander.

 

 

Klokken 14.00 snakkede TV 2/FYN igen med Henning Duvander, da han endelig havde strukket armene 5.151 gange. De sidste seks armstrækningen var endda med en 51 kg vægtskive på ryggen. 

- Det gik super. Men det var godt, jeg ikke skulle tage 20 mere. Jeg er øm på den gode måde, siger Henning Duvander, der i alt samlet lige under 15.000 kroner ind til Knæk Cancer.