I det fynske folks tjeneste

9-årige Anna sælger perleplader: - Hun gør det jo bare for at hjælpe

Ni-årige Anna Hjarsbæk Hansen fra Brylle sælger sine egne perleplader for at knække cancer. Og perlerne bliver revet væk.

Foto: Privatfoto: Majbritt Hjarsbæk Hansen

Opdateret med ny video fra Dagli Brugsen.

Da Anna Hjarsbæk Hansen sidste år så det store Knæk Cancer-show, hvor en pige ringede ind og donerede en del penge, lovede Anna sig selv, at det ville hun også. 

- Så vi måtte finde på noget, som hun er god til, fortæller Annas mor,  Majbritt Hjarsbæk Hansen, til TV 2/FYN. 

Og det blev perleplader, som Anna sælger for 20 kroner stykket. 

Anna er jo lidt genert
- Hun har produceret i stor stil. Hendes drøm var at samle 1.000 kroner ind, men det har bare grebet om sig. Nu er hun oppe på 2.500 kroner. 

- Det er rigtig flot - og vi er da rigtig stolte af hende. Hun er jo lidt genert og ikke meget for rampelyset, men hun gør det jo bare for at hjælpe andre, fortæller Majbritt Hjarsbæk Hansen.

Sælger perleplader i Brugsen 
Og fredag eftermiddag har Dagli'Brugsen i Brylle inviteret Anna ind, hvor hun sælger sine perleplader.

Knoklet med perler hele aftenen
- Hun havde næsten helt udsolgt inden, så hun har siddet hele aftenen og med lidt hjælp fra bedsteforældre og hendes to mindre søstre har hun fået lavet 70-80 perleplader. 

Anna sælger sine perleplader i Brylle mellem klokken 14.30 og 16.30. Pengene går ubeskåret til Knæk Cancer, hvor Anna vil ringe ind til Knæk Cancer-showet lørdag. 

I videoen under er Anna i gang med at sælge. I alt blev det til 4.353,50 kroner. Et lokalt firma vil fordoble det beløb - så i alt får Knæk Cancer 8.707 kroner fra den niårige Brylle-pige. 

00:10 Luk video