I det fynske folks tjeneste

10 minutter: Pågående magasin går kritisk til kandidaterne

10 minutter har vært Frederik Roland med én kandidat og ét eneste emne i et nyt magasin frem mod kommunalvalget. Hold øje med det på tv og web.

Frederik Roland er vært på det nye magasin "10 minutter" - et pågående interview der går i dybden med ét emne og én kandidat i løbet af 10 minutter. Foto: Frederik Roland

Én kandidat, ét emne, 10 minutter - og en pågående, kritisk vært. Det er opskriften på et nyt magasin, som TV 2/Fyn lancerer i dækningen frem mod kommunalvalget 21. november.

I løbet af seks programmer tager vi fat i seks kandidater fra i alt fem fynske kommuner, og går hårdt til deres egne politiske udspil. I søgen efter forslag, der lugter af valgflæsk, er kontroversielle eller luftige, har redaktionen tygget sig igennem valgpjecer, valgfoldere og partiprogrammer fra partier på tværs af hele det politiske spektrum og på tværs af hele Fyn.

Det bliver til seks programmer, som vi sender i uge 43.

I studiet er vært Frederik Roland, som seerne i forvejen kender fra TV 2/Fyns nyhedsudsendelser og fra TV 2/Fyn Nyhedskanalen, klar til at gå kritisk til kandidaterne og deres politiske udspil for de næste fire år i deres respektive kommuner.

Han får, i løbet af de seks programmer, besøg af Søren Windell, den konservative spidskandidat fra Odense, Dansk Folkepartis Knud Skov Ahrnkiel fra Kerteminde, den socialdemokratiske Vibeke Ejlertsen fra Nyborg, hvis parti for fire år siden blev snydt for borgmesterposten ved et kup på selve valgdagen, murermesteren Jan Ole Jakobsen, der kan blive Venstres borgmester på Langeland, Alternativets spidskandiat i Odense, Susanne Bækholm, hvis parti stiller op for første gang og endelig den måske kommende borgmester i Middelfart, Regitze Tilma fra Venstre.

Første program sendes mandag den 23. oktober og kan ses både på tv og på vores hjemmeside tv2fyn.dk.