I det fynske folks tjeneste

Fynsk minister besøger nordfynsk spidskandidat

Børne- og Socialminister, Mai Mercado (K), besøger mandag eftermiddag Otterup. Her skal hun bakke op om den lokale spidskandidat Franz Jul Rohde (K).

Brunsviger og kaffe skal der til, når den fynske minister og brunsviger-ambassadør Mai Mercado kommer til Otterup. Fra klokken 16 til 18 kan interesserede svinge forbi de to konservative politikere ved Café Laura på Torvet i Otterup til en uformel snak og lidt til ganen.  

VALGPROFIL:

Franz Jul Rohde

Her viser Mai Mercado nemlig sin støtte til De Konservatives spidskandidat på Nordfyn, Franz Jul Rohde.

- Jeg er helt ærlig beæret over, at Mai vil komme til Nordfyn og støtte op om mig, og ikke mindst gøre opmærksom på min og partiets valgkamp, fortæller Franz Jul Rohde (K).

Ifølge ministeren besøger hun netop Nordfyn og Franz Jul Rohde, fordi han blandt andet formår at påvirke politikken i Folketinget.

- Franz er et stærkt kort for Nordfyn. Han arbejder ihærdigt for konservative mærkesager og er i stand til at løfte Nordfyns dagsordener helt ind på Christiansborg. En god politiker, som jeg kan anbefale folk at stemme på, siger Børne- og Socialminister, Mai Mercado. 

01:10

Den Konservative spidskandidat i Nordfyns Kommune Franz Rohde fik idag den klassiske støtte i valgkampen - af en minister.

Luk video

Læs også Fynboer prøver kandidattest: - Jeg kender ikke alle dem der jo