I det fynske folks tjeneste

KV17: Sådan dækker vi Faaborg-Midtfyn i dag

Ledelseskrise. Mobning og chikane. Flere ældre og færre unge. Onsdag rykker TV 2/Fyn til Faaborg-Midtfyn. Se her, hvad vi laver, og hvor du kan være med.

Faaborg-Midtfyn Kommune er en af de fynske kommuner, der med sikkerhed skal have ny borgmester, da den nuværende borgmester, Christian Thygesen, ikke genopstiller.

Søren Kristensen er Venstres nye bud på en borgmester i den historisk stærke venstrekommune. Udfordrerne er Hans Stavnsager fra Socialdemokratiet og Anne Møllegaard Mortensen fra Dansk Folkeparti.

Der er masser af udfordringer at tage fat på i Faaborg-Midtfyn Kommune. En langvarige krise i kommunens øverste ledelseslag skal finde en løsning. Samtidig skal det nye byråd forsøge at tiltrække nye virksomheder og vende den skæve demografiske udvikling, der betyder, at kommunen for flere og flere ældre og færre og færre unge. Og skal kommunen fortsat kæmpe for at fordele goderne ligeligt mellem land og by og mellem Faaborg og Ringe.

 

Deltag i debatten i Faaborg-Midtfyns Kommune onsdag den 15. november klokken 17.30.

TV 2/FYN I FAABORG-MIDTFYN

  • Klokken 12.35 - 14.00: Stemrne arrangerer og afholder debatmøde for førstegangsvælgerne. 
  • Klokken 17.30 - 19.30: TV 2/Fyn arrangerer og afholder debatmøde, hvor borgernes væsentligste problemstillinger vendes med kandidaterne og borgerne. Det foregår på Midtfyns Gymnasium, Holmehøjvej 4, 5750 Ringe​. Det er gratis at deltage i debatmødet. Du skal møde op klokken 17.00, hvis du vil være med. 
  • Klokken 19.30: I vores udsendelse kan du se vores programserie 'Velkommen til Virkeligheden', hvor journalist Louise Ravn og Ann-Sophie Holm tager politikerne med ud i den virkelighed de selv designer i byrådssalene.  
  • Klokken 22.30: I vores sene udsendelse kan du se en direkte duel mellem spidskandidaterne til borgmesterposten. Samfundsredaktør Jakob Risbro og politisk kommentator Jesper Buch sikrer, at spidskandidaterne tager stilling til netop deres kommunes udfordringer. 
  • Hele dagen kan du holde dig orienteret på www.tv2fyn.dk om din kommune og dine kandidater.