I det fynske folks tjeneste

Sygemeldt eks-borgmester vender tilbage

Steen Dahlstrøm har været sygemeldt fra arbejdet i Middelfart Byråd, men fra mandag er han igen klar i byrådet.

Steen Dahlstrøm er tilbage i byrådet i Middelfart.

Eks-borgmester Steen Dahlstrøm har meddelt, at han genindtræder som medlem af Middelfart Byråd fra i dag den 9. oktober.

- Jeg har gennem de sidste syv uger været sygemeldt. Det forløb, jeg har været igennem, har gjort godt. Jeg har fået det bedre og energien er på vej tilbage. Derfor genoptager jeg mit arbejde som medlem af Middelfart Byråd, skriver Steen Dahlstrøm i en pressemeddelelse.

Steen Dahlstrøm forklarer, at han har behov for at starte roligt ud.

Læs også Genopstiller: Steen Dahlstrøm gør comeback

- Det giver min nye position som menigt medlem af byrådet mulighed for. Jeg vil i den kommende tid deltage i møderne i økonomiudvalget og byrådet samt de bestyrelser, jeg er udpeget til. Det vil give mig en arbejdsuge på i starten seks-otte timer, og det er jeg tryg ved, lyder der fra Steen Dahlstrøm.

Steen Dahlstrøm fortæller videre, at det har været en hård tid, og han fortæller også, at han har fået god hjælp fra alle sider.

- Jeg har valgt at stille op til byrådet, fordi jeg har mere at give og stadig har energi til at lægge et stærkt engagement i Middelfart Kommune. Jeg har altid været optaget af udvikling i hele kommunen - og vil fortsat være det, skriver Steen Dahlstrøm.

04:18 Luk video

Fakta

Steen Dahlstrøm har været medlem af Middelfart Byråd fra den 1. januar 1982, og borgmester fra 1. januar 1986 til 4. september 2017, hvor Middelfart Byråd udpegede Johannes Lundsfryd Jensen som ny borgmester.

Steen Dahlstrøm er af Middefart Byråd udpeget som medlem af Økonomiudvalget samt bestyrelserne i Energnist, Middelfart Fjernvarme, TVIS mv.

Kilde: Middelfart Kommune