Den danske producer Katja Adomeit udvikler sin næste film på Langeland

Når den dansk-tyske producer Katja Adomeit genoptager samarbejdet med den dansk-newzealandske instruktør Daniel Joseph Borgman (The Weight of Elephants) om sin næste film, sker det på Langeland med støtte fra den regionale filmfond FilmFyn.

Det skriver FilmFyn.

Adomeit og Borgman har igennem længere tid udviklet på filmen "Across The Fields".

Filmen handler om den udviklingshæmmede kvinde, Pia, 60 år, og hendes mor, dansk/franske Guittou på 82 år, der bor i et hus på landet på Langeland.

Daniel Joseph Borgman har også skrevet manuskriptet, som kredser om deres forhold, der tager en drejning, da moderen en dag går over markerne og ikke vender tilbage.

Forladt er Pia, som alene må regne ud, hvad hun nu skal gøre. Pia forsøger at forlige sig med sin mors forsvinden, hvilket vækker et øget behov i hende for at opleve og forstå romantisk kærlighed - noget, der har altid været fraværende i Pias liv, men som hun altid hemmeligt har ønsket.

"Across The Fields" er en ambitiøs, eksperimenterende arthouse-film, hvor manuskriptet udvikles parallelt med optagelserne, karakterernes udvikling og den sideløbende research.

65 FilmFyn film

FilmFyn har siden 2003 investeret i mere end 65 film og tv-serier, og direktør Bo Damgaard glæder sig over samarbejdet med den fremadstormende producer Katja Adomeit, som netop er blevet udvalgt til at være årets danske deltager i det prestigefulde "Producer on the move" networking program i forbindelsen med Cannes Film Festival i år.

Optagelserne til "Across The Fields" forventes afsluttet i slutningen af året. Filmen forventes at få premiere i 2016.