Festivalejer: Vi gør hvad vi kan

Festivalejer Allan K. Pedersen forstår godt de ventende campisters frustrationer. Han håber, at alle kommer på plads i løbet af dagen.

Allan K. Pedersen afviser, at folk, der venter med campingvogen på transitmarken, er blevet lovet en plads inden klokken 12 søndag.

- Der er ingen, der er blevet lovet at komme ind klokken 12. Jeg har sagt, at de kommer ind hurtigst muligt, og lige nu, kører det rigtig fint med at få folk ind, siger han.

Flere gæster har overfor TV 2/Fyn udtrykt frustration over de ulækre toiletter, der er, og at der ikke er kommet varm kakao som lovet.

- Toiletterne var rene, da vi satte dem på pladsen, så det er gæsterne selv, der har gjort dem ulækre. Og så må folk lade være med at sidde i deres campingvogne med gardinerne trukket for. Vi har været rundt og billetere, og i den forbindelse er der blevet uddelt kaffe og kakao, så det passer ikke. Om vi lige har været i de yderste afkroge, ved jeg ikke, jeg er jo ikke selv med alle steder, siger Alan K. Pedersen.

Jeg ville selv gå grasat

Men festivalchefen forstår godt, at folk er utilfredse med ventetiden.

- De sidder og venter, og selvfølgelig bliver folk utilfredse. Jeg ville selv gå grasat, hvis det var mig, der sad der, så jeg forstår dem godt. Men vi arbejder så hurtigt vi kan, og jeg kan love med 99 procents garanti, at alle er på plads inden i morgen, slutter han.