Flere tager Langelands-færgen

Trafiktal for 2014 viser fremgang for LangelandsFærgen, der sejler mellem Langeland og Lolland.

Rederiet Færgen kan for 2014 har fremgang for alle sine færgeruter i det danske ø-rige.

Og den største vækst er på ruten Spodsbjerg-Tårs.

Antallet af fragtede passagerer på LangelandsFærgen er i 2014 steget med 6,5 procent i forhold til 2013. Antallet af fragtede personbiler er steget med 5,7 procent.

Samtidig er antallet af fragtede lastvogne steget med 9,7 procent og antallet af fragtede busser med 13,3 procent.

- De lokale turistorganisationer har været gode til at gøre opmærksom på mulighederne ved indenlandske ferier og i særdeleshed ø-ferier. Det gælder i udpræget grad for Langeland og Lolland, som begge rummer nogle helt særlige og mangfoldige tilbud som ferie- og oplevelsesdestinationer. At budskaberne bliver gentaget og hørt, smitter naturligvis positivt af på os som færgerederi, siger Lindy Kjøller, der er salgs- og marketingchef hos Færgen.

Samarbedjer med VisitLangeland og Udvikling Fyn

Færgen samarbejder med både Business Lolland Falster, VisitLangeland og Udvikling Fyn om at trække rejsende til ruten mellem Spodsbjerg og Tårs.

Det gør de blandt andet ved at promovere det kommende Lolland Kystkulturcenter. Færgen er også primus motor på et samarbejdsprojekt mellem de største turistdestinationer på Lolland og Falster, hvor formålet er at trække flere fynboer og jyder fra trekantområdet til sydhavsøerne.