I det fynske folks tjeneste

Gether tog hver tredje stemme

[b]Langeland:[/b] Valget på Langeland blev en kæmpe personlig triumf for Borgerlistens spidskandidat. Næsten hver tredje langelænder stemte personligt på Knud Gether 

Knud Gether fik hver trejde stemme på Langeland

Knud Gether er ikke bare konge af Humble - han er nu konge af hele Langeland. Med ialt 2763 personlige stemmer valgt over 31 procent af langelænderne at vise ham deres tillid ved at sætte kryds ud for hans navn.

- Det er helt overvældende - fantastisk, men vælgerne må jo kunne lide vores politik, sagde en glad Knud Gether efter at konstitueringen var på plads.

Borgerlisten har før haft flertal i Sydlangeland Kommune, men ved dette valg er listen blev topscorer overalt på øen. I Rudkøbing fik Borgerlisten fx 40 procent af stemmerne.

Norden fra socialdemokratern var med sine 752 personlige stemmer den anden mest populære politikere. Men lige lidt hjalp det - Gethers borgerliste fik 12 ud af 25 pladser i byrådet, og Knud Gether var tidligt på valgnatten en selvskreven borgmester.

- Vi kunne have lavet en smal aftale uden om Gether, men det ville jeg ikke være med til med Borgerlistens imponerende valg, sagde Johan Norden(S).

Jørgen Nielsen fra Venstre fik 473 personlige stemmer, mens Elisa Hansen(DF) og Helle Hansen(SF) fik henholdsvis 282 og 263 stemmer.