Knivmand angriber bilist: Stukket flere gange i brystet

58-årig pizzeria-ejer måtte flygte for livet i sin bil på Langeland. Politiet kører sagen som et drabsforsøg.

En midaldrende mand har fået flere stik og snitsår på overkroppen, efter at han mandag aften blev overfaldet af en bevæbnet mand på det sydlige Langeland.

Den 58-årige kom kørende i sin bil ad Højetoftevej i Humble, da han pludselig så en mand stå midt ude på landevejen i nattemørket.

- Så han ruller vinduet ned, og i den forbindelse bliver han stukket gentagne gange med en kniv i brystet gennem førersidens siderude, siger vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi.

- Stikkene er gået igennem tøjet og har ramt huden og lavet overfladiske snit på brystet. Han har også afværgelæsioner på hænderne. Han gør alt for at komme væk så hurtigt som muligt, tilføjer vagtchefen.

Knivofferet kørte selv til sygehuset i Svendborg, hvor hans søn ringede efter politiet. Den 58-årige har ikke på noget tidspunkt været i livsfare, og han bliver behandlet på sygehuset, lyder det.

Manden ejer ifølge politiet et pizzeria i området, men politiet kender hverken til motiv eller gerningsmand på nuværende tidspunkt. Der var heller ingen vidner til overfaldet.

- Gerningen er grov. Man har gået målrettet efter ham, og vi kører sagen som et drabsforsøg, siger Kim Munksgaard.

Politiets teknikere arbejder natten til tirsdag på Højetoftevej, og betjente skal blandt andet afhøre knivofferets familie.

Knivmand angriber bilist

Vis Knivmand angriber bilist: Stukket flere gange i brystet på et større kort