Lillesøster til nomademor: Frygter for børnene

Lillesøsteren til den mor, som er stukket af fra Langeland Kommune, frygter for de fire børn.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

Det er den 22-årige Nina K., som har valgt at stå frem og fortælle om sin storesøster, som er efterlyst af Fyns Politi, fordi hun er stukket af med sin mand og deres fire børn.

Langeland Kommune har haft familien i kikkerten i flere måneder, fordi sagsbehandlerne frygter, at de fire børn fra et til seks år lever under miserable forhold. Men 28-årige M. og 38-årige E. har ikke lyst til at blive kigget efter i sømmene, og nu er de stukket af. Ingen ved hvorhen.
- Jeg tror, de er i Holland. De er i hvert fald ikke i Danmark. Jeg står frem, fordi jeg gerne vil opfordre min søster til at melde sig. Hvis hun ikke gør det, håber jeg, at politiet finder dem. Børnene har det ikke godt, og de vil have bedst af at blive fjernet. Enhver anden familie vil være bedre for dem, siger Nina K., som især bekymrer sig over børnenes omtumlede tilværelse, til Ekstra Bladet.

Hun fortæller, at børnene savner stabilitet.
- Børnene er blevet flyttet rundt over hals og hoved, hver gang M. og E. ikke kunne betale husleje. Der har ikke været nogen stabilitet i deres liv, siger Nina K., som ikke har set sin storesøster, siden hun fødte parrets yngste datter i august sidste år.