I det fynske folks tjeneste

Page Four havde en fest på Langelandsfestivalen

Vi fester med vores fans, og vi har glædet os til at spille på Langelandsfestivalen. Sådan lød det fra de fire unge Page Four-musikere i fredags.

En uges Langelandsfestival med god stemning er slut. Fire unge fyre, der især havde en fest, var Page Four, der optrådte på scenen Møllers i fredags. TV 2/FYN snakkede med de fire musikere, inden de gik på scenen.

- Vi har glædet os hele dagen. Jeg har hørt om Langelandsfestivalen, lige siden jeg var lille, men jeg har desværre aldrig været her før. At jeg skal spille her, første gang jeg er her, det er en fantastisk følelse, sagde en af musikerne, Jonas Eilskov.

- Vi har kun en uges sommerferie, og det var i sidste uge. Ellers har vi haft et job cirka hver tredje dag. Men vi nyder det, og vi holder bare ferie på den her måde, lød det fra en af de andre Page Four-musikere, Pelle Højer.

Det hele startede med, at de fire musikere i Page Four var fire solister, der i en periode skulle forsøge at styrke hinanden, inden de skulle fortsætte en videre karriere hver for sig. Men de fire musikere hænger stadig sammen.

- Det er fordi, vi kan godt lide at være sammen, og vi kan godt lide hinanden. Jeg ville ikke kunne klare det alene, forklarede Lauritz Emil Christiansen fra bandet.

Selvom de fire musikere er glade for hinanden, er de især glade for deres forhold til deres fans.

 - Der er virkelig mange, der følger os fast. Jeg snakkede lige med en, der i dag skulle se den 40. koncert med os. Vi har bare en fest sammen, i stedet for at der er en adskillelse mellem publikum og idol. Det er ligesom at have 1.000 venner, sagde Pelle Højer.

 

02:38 Luk video