I det fynske folks tjeneste

Ingen stjerner til Fyn: - Det lykkes måske inden for fem år

Hverken Falsled Kro eller Pasfall snuppede michelinstjerner i denne omgang. Målet er en stjerne om fem år, siger fynsk kok.

00:53

Der blev igen i år ikke uddelt nogen michelinstjerner til restauranter på Fyn. Både Falsled Kro og Pasfall i Odense var ellers spået gode chancer for at få de eftertragtede stjerner. 

- Skuffet er jeg ikke, men man håber jo altid lidt. Selvfølgelig har jeg den der lille drøm om stjernen inde i maven, men jeg tænker, at der jo også er næste år. Vi skal bare blive ved at lave det arbejde, vi gør, siger kok Thomas Pasfall til TV 2/FYN. 

Læs også Fynsk fiasko: Michelin glemte igen at få Fyn på kortet

Selv om det blev til michelinstjerner til både Sjælland og Jylland, fortsætter arbejdet på Fyn med at få anerkendelse fra Michelin Nordic Guide.

- Jeg håber, at det måske lykkes inden for de næste fire-fem år at få en stjerne til Odense. Det ville være fantastisk, siger Thomas Pasfall, der dog understreger, at det vigtigste er at have en restaurant, der kører godt økonomisk.

- Det vigtigste er glade gæster i restauranten og gerne en fyldig restaurant hver eneste aften, så kan man ikke ønske sig mere, fortæller han. 

00:24 Luk video

På Falsled Kro ærgrede man sig over, at kroen heller ikke denne omgang blev belønnet med en stjerne.

Køkkenchef Per Hallundbæk fortæller til TV 2/FYN, at han er skuffet, for man arbejder ikke 60-70 timer om ugen for ingenting.

I alt har 25 danske restauranter fået en eller flere michelinstjerner i 2017. Priserne for et måltid svinger mellem 1500 og 4000 kroner.