I det fynske folks tjeneste

Aerosmith kommer til Fyn - eneste koncert i hele Norden

Den amerikanske rockgruppe spiller koncert til sommer i Middelfart. Det er Aerosmiths eneste koncert i Norden.

Steven Tyler og resten af Aerosmith giver koncert i Middelfart 21. juli 2020. Foto: Jacob Dinesen/Ritzau Scanpix

Den legendariske amerikanske rockgruppe Aerosmith kommer til Fyn og giver sin eneste koncert i Norden. Det oplyser arrangøren af koncerten, der kommer til at foregå i Middelfart, til TV 2/Fyn. 

Læs også Kashmir spiller på Tinderbox til sommer

Koncerten kommer til at finde sted på samme plads tæt ved Lillebæltsbroen, hvor endagsfestivalen Rock Under Broen afvikles hvert år. Det er samme folk, der står bag sommerens Aerosmith-koncert. 

Steven Tyler og de andre Aerosmith-medlemmer, der fejrer 50-års jubilæum i 2020, spiller nogle af bandets største hits tirsdag den 21. juli.

Kun ét hit har toppet Billboard-hitliste

Aerosmith har solgt omkring 150 millioner album, siden Boston-bandet udgav debutpladen i 1973. Det er dermed det næstbedst sælgende amerikanske rockband nogensinde, kun overgået af The Eagles.  

Rockgruppen har i løbet af det seneste halve århundrede leveret hits som “Dream On”, “Walk This Way”, “Crazy”, “Love in an Elevator” og Diane Warren-pophittet “I Don’t Want to Miss a Thing”, der var med i filmen Armageddon og er bandets seneste og eneste hit, som toppede den amerikanske Billboard-hitliste.

Koncerten i Middelfart er en del af bandets europaturné, der starter i Milano i Italien i juni 2020. Aerosmith spillede senest i Danmark i 2017 på gruppens såkaldte afskedsturné. Her foregik koncerten i Royal Arena i København. 

Billetsalget starter fredag 13. december, og billetterne koster 695 kroner plus gebyr.

00:26

Arrangør Bent Frandsen fortæller, at det er kæmpestort, at Aerosmith kommer til Middelfart.  Video: Ole Holbech / Emma Nygaard

Luk video