Bøderegn på den Fynske Motorvej

I alt 1.158 bilister er blevet blitzet for at køre for hurtigt på kun to dage på motorvejen mellem Nørre Aaby og Middelfart.

Ikke færre end 1.158 bilister kan se ferm til et foto og en bøde for at køre for hurtigt ved vejarbejdet på motorvejen mellem Nørre Aaby og Middelfart.

Hastighedsbegrænsningen på stedet er 80 km/t.

- Det er simpelthen rystende, at så mange bilister ikke overholder hastigheden i et vejarbejdsområde. Det er ikke for at genere trafikanterne, at hastigheden skal ned. Det er jo fordi, der er mennesker, som skal kunne passe deres job på en forsvarlig måde, siger Preben Ingemansen, politikommissær i Fyns Politi.

Fotovognen, den såkaldte ATK-bil, målte hastigheden i alt i otte timer. Alene på fire timer tirsdag målte ATK-bilen 700 bilister,d er kørte for stærkt.

- Jeg kan kun på det allerkraftigste opfordre til, at folk overholder hastigheden. Det er ikke rimeligt, at vejarbejderne skal arbejde under sådanne forhold. Derfor har vi også besluttet at prioritere målinger med ATK ved vejarbejder højt, fordi det er så farligt for de folk, der går derude, siger Preben Ingemansen.