Borgmesterkampen ved Lillebælt

Med mindre der sker mærkværdige ting på valgnatten er der reelt set tre kandidater til borgmesterposten i Middelfart ved årets kommunalvalg. Socialdemokraternes Steen Dahlstrøm, Niels Bebe fra Venstre og Morten Weiss-Pedersen fra Det Konservative Folkeparti.

Steen Dahlstrøm - Socialdemokraterne

43589

Steen Dahlstrøm er 62 år. Han er uddannet skolelærer, men har i det meste af sit voksne liv haft fast job som borgmester. Han blev valgt ind i byrådet i 1982, og blev borgmester i den gamle Middelfart kommune i 1986. Han er dermed den af landets nuværende borgmestre, der har siddet på posten i længst tid. Steen Dahlstrøm er storfavorit til at genvinde borgmesterposten.

Niels Bebe - Venstre

Niels Bebe

Niels Bebe er 61 år. Han bor i Asperup der er en del af den tidligere Nr. Aaby kommune. Han er uddannet revisor og har siddet i byrådet siden 1990. I de første mange år i Nr. Aaby. Niels Bebe skal håbe på et sensationelt borgerligt valg - og så skal han oven i købet håbe at de konservative vil pege på ham.

Morten Weiss-Pedersen - Det Konservative Folkeparti

Morten Weiss Pedersen

Morten Weiss-Pedersen er 58 år. Han bor i Strib og har siddet i byrådet siden 1987. Han er til dagligt direktør for Campus Vejle der er en stor uddannelses-institution med handelsskole, erhvervsskole, HF og VUC. Han har efter sigende et fint samarbejde med den socialdemokratiske borgmester.