I det fynske folks tjeneste

Bubbas får måneden ud: Byrådsmedlem så det gerne lukket nu

Omstridt værtshus har indtil 1. august til at svare på en række spørgsmål. Ellers ryger retten til at drive værtshus.

02:38

Bubbas Bar og Natklub i Middelfart har gennem den seneste tid balanceret på grænsen til at miste bevillingen efter en række afsløringer i Fyens Stiftstidende. I går gav bevillingsnævnet så ejeren Mike Juhl Jensen fire konkrete spørgsmål, som han skal svare på inden månedens udløb. Det drejer sig om beskyldningerne om salg af lattergas, salg af spiritus til mindreårige, hændelser med ætsninger i halsen samt og markedsføringen i studenterugen, hvor der blandt blev talt om ufrivillige one-night-stands samt at man som ”aldrende gris” kunne ”duske en studine på bagtrappen”.

Det er imidlertid en for lang frist, hvis man spørger det konservative byrådsmedlem Morten Weiss-Pedersen fra Middelfart:

- Jeg synes, han har fået masser af chancer. De chancer har han ikke udnyttet.

Noget, der har fået Morten Weis-Pedersen til både at trække på smilebåndet og ryste på hovedet, er Mike Juhl Jensens påstande om, at Fyens Stiftstidendes journalister skulle have forfalsket beviser omkring fx salg af lattergas:

- Så er man altså langt ude.

Han håber på, at skæringsdagen 1. august betyder, at Mike Juhl Jensens bevilling ryger.

- Jeg har ingen tro på, at han er i stand til at svare ordentligt og tilfredsstillende på de spørgsmål han får. Den konklusion kunne man lige så godt have truffet nu og så fratage ham bevillingen, siger Morten Weiss-Pedersen.

Borgmester Steen Dahlstrøm (S) afventer nu Mike Juhl Jensens svar

- Sagen er startet. Pressen har afdækket nogle ting, som politiet desværre ikke har nogen anmeldelser på indtil videre. Derfor må vi efter forvaltningsloven, lade dem, der bliver beskyldt for noget, få lov til at udtale sig, udtaler borgmesteren.  

Det har ikke lykkedes TV 2/FYN at få en kommentar til bevillingsnævnets afgørelsen. Den 29. juni har han skrevet på værtshusets Facebookside i forbindelse med sagen om ætsningerne:

- Vi holder konstant telefonen åben for pressen og alt andet godtfolk, så vi hele tiden briefer omverden i håb om at få folk i tale, som kan fører os i den rigtige retning.