I det fynske folks tjeneste

Christian Eriksen er The Special One

Den engelske fodboldklub Tottenhams manager er så glad for sin fynske spiller, Christian Eriksen, at han har givet ham titlen, The Special One.

Foto: Justin Tallis / Scanpix

Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, roser Christian Eriksen til skyerne i en artikel i avisen The Guardian, hvor han kalder ham for The Special One, skriver BT.

Årsagen er ikke mindst, at Eriksen har lavet flest assists i Premier League - nemlig 11 - ligesom Gylfi Sigurdsson, Swansea, og Kevin de Bruyne fra Manchester City.

Desuden er han den spiller, der har skabt flest chancer af alle i Premier League.

Han har kun brug for at mærke kærligheden fra os inde i klubben, og det gør han

Tottenhams manager Mauricio Pochettino

Hertil kommer, at Mauricio Pochettino er glad for Christian Eriksens personlighed:

- Han er den type, der ikke har brug for alt for meget opmærksomhed fra fans, medier og andre uden for. Det kan jeg godt lide. Han har ikke brug for at blive genkendt. Han har kun brug for at mærke kærligheden fra os inde i klubben, og det gør han, siger manageren til The Guardian ifølge BT.

- Han er så speciel, og vi kalder ham "golazo" (spansk for målmager), fordi han er i stand til at score utrolige mål. Vi anerkender ham i høj grad. Han er meget rolig, stille og afslappet; men han elsker fodbold, siger den argentinske manager.

Begrebet The Special One blev opfundet af Manchester Uniteds manager José Mourinho, da han for første gang blev præsenteret som træner for Chelsea i 2004.

Han mente i al beskedenhed, at betegnelsen var passende for en manager, der sæsonen før havde vundet Champions League med FC Porto, skriver BT.