Dement mand er fundet efter halvandet døgn

Den demente mand er stadig ikke fundet, og politiet opfordrer beboere nær Gelsted og Brenderup til at kigge i udhuse, garager og lignende.

Opdatering
Clock18. jul 2021, kl. 16:30
Vagtchefen ved Fyns Politi, Milan Holck Nielsen, oplyser kort ført klokken 16.30, at det endnu ikke er lykkedes at finde den 82-årige. - Vi har udvidet søgningen geografisk med primært hundepatruljer, oplyser vagtchefen.
Clock18. jul 2021, kl. 18:08
Navn og billede er blevet fjernet fra artiklen. Manden er fundet.

Politiet beder om hjælp til at lokalisere en 82-årig mand, der ikke er set siden han lørdag omkring klokken 13 forlod Plejecenter Gelsted på Søndergade i Gelsted.

Bor man i området mellem Gelsted, Ejby og Brenderup opfordrer politiet til, at man kigger i sin carport, garage, lade, skur eller lignende. Det gør man, fordi man mistænker, han har søgt ly og hvile. 

Lørdag oplyste politiet, at den 82-årige ikke havde fået noget at spise siden morgenmaden, og han derudover skulle have haft sin medicin. 

- Hvis han er blevet træt, kan han være søgt i læ, så vi vil gerne have, folk kigger efter steder, hvor han kan have lukket sig ind. Lader, garager udhuse, carporte og så videre, siger Kenneth Taanquist, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Man formoder, han er blevet i området mellem Gelsted og Brenderup. 

- Det gør vi, fordi han kender området. Han er derfra, og han har tidligere haft noget jagt i området imellem, så det kender han også, siger Kenneth Taanquist.


Lørdag aften havde politiet en helikopter i luften over området i et forsøg på at finde manden, men uden held. 

Den bliver igen sendt i luften søndag morgen. Samtidig leder man med både hundepatruljer og droner, oplyser vagtchefen. 

Har man oplysninger kan man kontakte politiet på telefon 114.