Efterlyser knallertkører: Færdselsuheld førte til knivstikkeri

Et færdselsuheld i Nørre Aaby førte onsdag aften til, at en 31-årig blev stukket med kniv i brystet. Politiet efterlyser knallertkører.

Onsdag aften udviklede et færdselsuheld sig dramatisk ved Brugsen i Nørre Aaby. En 31-årig blev stukket i armen og i brystet i forbindelse med et skænderi, der opstod efter uheldet. Det skriver fyens.dk.

- En bil og en knallert støder sammen, og i den forbindelse opstår der en kontrovers mellem forsædepassageren i bilen og knallertkøreren. Under det klammeri trækker knallertkøreren en mindre kniv og påfører forsidepassageren et stik i overarmen og et overfladisk stik i brystet, siger vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi til Fyens Stiftstidende.

Den 31-årige er kørt til OUH og er i behandling og uden for livsfare. 

Politiet hører meget gerne fra personer, der har oplysninger, der kan hjælpe politiet i deres efterforskning og lede til gerningsmandens pågribelse. 

Politiet har efterlyst manden på deres twitter-profil, hvor de ligeledes skriver manden er cirka 25 år, 185-190 cm høj, lys hud, brunt hår og skægstubbe. Iført sort hjelm, sort jakke, lysbrune bukser og kørende på en sort PGO-knallert

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114.