Eriksens langskudsmål holder Tottenhams guldhåb i live

Christian Eriksen blev matchvinder på et fremragende langskudsmål, da Tottenham slog Crystal Palace 1-0.

Med den ottende ligasejr på stribe er Tottenham fortsat en seriøs bejler til det engelske fodboldmesterskab.

Det kan London-klubben i høj grad takke Christian Eriksen for. Onsdag aften blev danskeren matchvinder med et langskudsdrøn mod Crystal Palace, som Tottenham besejrede med 1-0.

Efter 77 minutters ørkenvandring modtog Eriksen bolden langt uden for feltet, men det afholdt ikke danskeren fra at sende et projektil mod mål.

Bolden studsede i græsset en enkelt gang, inden den strøg i nettet til stor glæde for både Eriksen, holdkammeraterne og en jublende manager på sidelinjen.

Mauricio Pochettino havde nemlig kunnet se sine spillere levere langt fra det niveau, som gennem sæsonen har kastet chance på chance af sig.

I en kamp med få muligheder kunne det ligeså godt være tippet Crystal Palaces vej inden Eriksens mål. Da først Tottenham kom foran, var hjemmeholdet ikke tæt på at skaffe point.

Med fem spillerunder tilbage har Tottenham fire point op til Chelsea på førstepladsen.

Tottenham er næsten sikker på at ende foran ærkerivalen Arsenal. Der er 14 point mellem holdene.

Arsenal formåede ligesom Tottenham at vinde onsdagens kamp, da holdet slog Leicester og Kasper Schmeichel med 1-0 i London.

Efter 86 minutter var det forsvarende mesterhold uheldig med, at et skud blev rettet af forsvarsspilleren Robert Huth. Det fik bolden til at ændre retning og snyde den danske målmand.

Viktor Fischer sad på bænken hele kampen, da Middlesbrough med en 1-0-hjemmesejr over Sunderland klyngede sig til et lille håb om overlevelse.