I det fynske folks tjeneste

Fjelsted vil give rivalerne fra Munkebo kamp til stregen

Team Fjelsted er blevet overhalet indenom af rivalerne fra Munkebo. En hård, men sjov rivalisering, siger Sportschef for Team Fjelsted.

00:57

- Når man er en del af det, så er det sjovere, end når man hele tiden kører mod syv hold fra Jylland. Det er skægt det her, men det giver også anledning til nogle flere grå hår, fordi man har ikke lyst til at være nummer to ud af to, sådan siger Team Fjelsteds Sportschef, Morten Svendsen.

Det handler netop om, at Team Fjelsted i mange år har været den førende speedwayklub på Fyn, men de seneste år er de blevet overhalet indenom af de nye rivaler fra Munkebo.

Gulddrømmen lever

Det er blevet til tre sølvmedaljer til Team Fjelsted i årenes løb, og så sent som sidste år kom Munkebo og snuppede guldet for næsen af det vestfynske hold.

- Jeg har da tænkt, kunne det bare ét år lige lykkes for os, at det hele peaker, og så er vi der. Men altså, der er ikke andet at gøre end at blive ved, og vi tror selv på, at selvfølgelig har vi også en chance igen i år, siger sportschefen. 

Speedwaysæsonen starter 29. april, og gulddrømmen lever i bedste velgående. Ifølge Morten Svendsen er nøglen til dette års succes at sørge for, at holdet kan rigtig godt sammen.

- Vi gør meget ud af det der med, at de har en relation, fordi ellers så bliver vi seks mand, der mødes på nogle matchdage plus nogle mekanikere, og så er vi nærmest fremmede for hinanden. Nu har vi brudt de første facader og barrierer ned, og så tror vi på, det bliver lidt nemmere at spørge om fif og hjælp hos hinanden, når vi kender hinanden.

 

03:16

Se hele interviewet med Morten Svendsen her, hvor han blandt andet fortæller, hvordan han bygger teamet op i år.

Luk video