Fodbold-forvirring: 25 udskiftninger i Middelfart

Marco, Mikkel eller Mads? Der bliver navne nok at huske på for Middelfarts cheftræner i den kommende sæson. Hele ti spillere forsvinder mens 15 nye kommer ind.

Middelfart er rykket op i 2. division efter en enkelt sæson i Danmarksserien, og det bliver altså en række nye spillere, der skal sørge for at klubben kan ridde videre på succesbølgen.

- Det er svært at sige endnu, om vi er forstærket eller ej. Stammen er væk, og hvis man kigger på truppen, så er der vel to-tre mand over 21 år. Der er mange hvis'er, men efter bare tre træninger er jeg alligevel meget positiv, siger cheftræner Torben Mølby til bold.dk.

Blandt de by tidligere Middelfart-spillere er Ole Dau, Martin Engels, Søren Petersen, Jens Riis og Anders Lagoni, mens klubben har hentet en stribe unge spillere - blandt andet Marco Storm, Mikkel Knudsen, Mads Rodriguez Rasmussen og Nikolaj Kristensen, der alle er kommet til fra OB's U19-Liga.

- Vi har bevidst valgt nogle typer, som er gode fodboldspillere, og det har de tre første træninger i den grad afspejlet. Det betyder vi kan spille en anden slags fodbold; mere boldbesiddende og hurtigere. Det betyder også, at vi måske kan få et problem fysisk. Fysikken betyder meget i 2. division, lærte vi sidste gang, vi var oppe. Men nu må vi se. Jeg er enige med dem, der mener, at vi kan blive et spændende bekendtskab, men det kommer nok til at tage lidt tid, slutter Middelfart-træneren.

Middelfart spiller årets første kamp i et rent fynsk opgør d. 4. august på hjemmebane mod FC Svendborg.